Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: در برخی از شهرستان‌های استان تهران با وجود تمرکز زیاد جمعیت، مرکز انتقال خون نداریم و اهدای خون در آنها توسط استقرار تیم‌های سیار انجام می‌شود و ازسویی دیگر برای رفع برخی از نیازهای انتقال خون در این استان نیازمند کمک و مساعدت مسوولان هستیم.

دکتر محمدرضا مهدی زاده در گفت و گو باخبرنگار ایران اکونومیست افزود: در شهرستان های پردیس و پرند با جمعیت بالا و همچنین اسلامشهر با حدود ۶۰۰ هزار نفر جمعیت مرکز انتقال خون نداریم و برای اهدای خون و خدمت دهی به ساکنان این مناطق از استقرار تیم های سیار استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شهرستان ورامین یک مرکز خون کوچک داریم که پاسخگوی نیاز اهالی این مناطق نیست و در صورتی که این مرکز توسعه یابد و به مرکز انتقال خون بزرگتری تبدیل شود حدود ۳۰تا ۴۰ درصد اهدای خون در این شهرستان افزایش خواهد یافت.

مهدی زاده خاطرنشان کرد: در شهرستان شهریار هم یک مرکز انتقال خون داریم که فعالیت آن مناسب نیست و باید برای توسعه و تجهیز آن شواری شهر همکاری لازم را داشته باشد و همچنین در منطقه ۲۲ تهران هم مرکز انتقال خون نداریم نیاز این منطقه پرجمعیت تهران در خصوص اهدای خون با استقرار تیم های سیار تامین می شود.

وی افزود:به طورکلی در مناطق شرق استان تهران نظیر دماوند، پردیس و فیروزکوه با وجود جمعیت زیاد این مناطق، مرکز انتقال خون نداریم و نیازهای این مناطق هم از طریق تیم های سیار تامین می شود.

مدیرکل انتقال خون استان تهران با تاکید بر توسعه مراکز اهدای خون  در این استان گفت: ایران تنها کشوری در منطقه است که صد در صد اهدای خون داوطلبانه دارد و  راه اندازی  مرکز اهدای خون در استان تهران در راستای سیاست های عدالت محور دولت است و امیدواریم با همکاری مدیریت شهری و مشارکت شهروندان شاهد توسعه این مراکز و در نهایت تامین خون مورد نیاز کشور باشیم.

وی افزود: به منظور توسعه مراکز انتقال خون در استان تهران ۲ مرکز ابوذر بعداز ۱۰سال تعطیلی و چیذر بعداز ۵سال تعطیلی دوباره بازگشایی شد و آغاز به کار کرد و فعالیت مرکز ابوذر در راستای عدالت محوری دولت سیزدهم در جنوب شرق تهران راه اندازی شد و فعال بودن این مرکز در ۲ شیفت کاری نیاز مردم برای اهدای خون تامین خواهد شد.

افزایش ساعت کار مراکز اهدای خون در پایتخت

وی مورد دیگر اقدامات انجام شده به منظور تامین خون مورد نیاز مراکز درمانی و بیمارستانی تهران گفت :همزمان با افتتاح و بازگشایی ۲ مرکز اهدای خون چیذر و ابوذر، ساعت فعالیت برخی از مراکز اهدای خون برای خدمت بیشتر به مردم نوع‌دوست پایتخت افزایش یافت.

مهدی زاده با اشاره به افزایش ساعت فعالیت مراکز اهدای خون تصریح کرد: از ابتدای خرداد و براساس زمان‌بندی‌های جدید، مرکز اهدای خون وصال شیرازی همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب،  برای انجام این کار نجات بخش آماده خدمت رسانی به مردم نوع‌دوست تهران خواهد بود.

مدیرکل انتقال خون استان تهران افزود: مراکز جامع اهدای خون در شهرری، تهرانپارس و ستاری از روز شنبه تا پنجشنبه هر هفته و از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ و همچنین جمعه‌ها از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون خواهند بود.

مهدی زاده خاطرنشان کرد: مراکز اهدای خون در رباط کریم و شهر قدس در همه ایام هفته به جز جمعه‌ها و از ساعت ۸ صبح تا ۳ بعدازظهر و همچنین مرکز اهدای خون نارمک از شنبه تا پنجشنبه هر هفته از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ چشم انتظار حضور مردم مهربان پایتخت برای نجات جان بیماران هستند.

مهدی زاده ضمن تاکید بر اینکه پنج مرکز اهدای خون استان تهران بدون تغییر و طبق زمان بندی قبل به فعالیت خواهند پرداخت، اضافه کرد: مراکز اهدای خون مترو امام خمینی(ره)، صدر، شهریار و ورامین از شنبه تا پنجشنبه و از ساعت ۸ صبح تا ۳ بعدازظهر و مرکز اهدای خون پیروزی نیز از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ در تمام روزهای هفته به جز جمعه ها پذیرای علاقه مندان به فرهنگ انسان دوستانه اهدای خون خواهند بود.

انتقال خون استان تهران ۱۰۰ نفر نیروی انسانی نیاز دارد

وی درمورد کمبودها ونیازهای انتقال خون استان تهران گفت : در حال حاضر برای ارایه خدمات مطلوب به اهدا کنندگان خون  که بدون هیچ چشم داشت و فقط به منظور کمک به بیماران نیازمند به خون و به صورت کاملا داوطلبانه خون اهدا می کنند، با کمبود هایی مواجه هستیم و مهمترین آن نداشتن نیروی انسانی به اندازه کافی است و در حال حاضر به ۱۰۰نفر نیرو نیاز داریم و امیدواریم با مساعدت مسوولان ذیربط نیرو مورد نیاز ما تامین شود.

مهدی زاده تاکید کرد: درزمینه تامین نیازهای انتقال خون استان تهران، نیازمند مساعدت استاندار تهران، فرمانداران شهرستان های استان تهران و شورای شهر و شهرداری ها مناطق هستیم و البته در این خصوص استاندار تهران نظر مساعد دارند و قول هایی هم داده اند.  

اهدای خون امسال ۲۰درصد افزایش یافت

مدیرکل انتقال خون استان تهران خاطرنشان کرد:با اقدامات خوبی که از ابتدای امسال انجام شده حدود ۲۰درصد اهدای خون افزایش داشت، اما نیاز به خون و فرآورده های آن همیشگی است و اهدا کنندگان باید به طور مستمر برای اهدای خون مراجعه کنند تا بتوانیم نیاز خون استان تهران را تامین کنیم.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه درحال حاضر کرونا کنترل شده است، اعمال جراحی افزایش یافته و به همین دلیل میزان مصرف خون نیز ۳۰ درصد بالاتر رفته است.

وی افزود: در حال حاضر سطح ذخیره خون در استان تهران خوب است و مشکل خاصی در این خصوص نداریم، کرونا کنترل شده است و آمار فوتی ها و مبتلایان به کرونا کاهش یافته است و مردم با اطمینان بیشتر خون اهدا می کنند، اما شرایط تهران به دلیل جمعیت بالا، استقرار بیشترین مراکز درمانی و بیمارستانی و اعزام برخی ازبیماران برای ادامه درمان و اعمال جراحی به تهران، موجب شده است که تهران از نظر نیاز به خون و فرآورده های آن دارای شرایط خاص باشد و می طلبد که مردم به طور مستمر و همیشگی خون اهدا کنند، تا بتوانیم پاسخگوی بیمارستان ها و مراکز درمانی باشیم.

وی ادامه داد: درحالیکه مصرف و تقاضای خون از سوی بیمارستان ها ۳۰ درصد افزایش یافته است، اما ۱۰۰ درصد این نیاز را از دوماه گذشته پاسخگو بودیم و این وضعیت با توجه به شرایط در چند سال گذشته خیلی خوب بوده است.

 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شورای شهر ، شهر تهران ، شهرستان شهریار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای شهر شهر تهران شهرستان شهریار مدیرکل انتقال خون استان تهران ساعت ۸ صبح مراکز اهدای خون مرکز اهدای خون اهدای خون تیم های سیار مهدی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۴۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند

محمدعلی پورمختار گفت: مطالعه مراکز پژوهشی در زمینه رفع موانع تولید و مشارکت مردم در جهش تولید، نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند.

محمدعلی پورمختار، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایسنا درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران در خصوص شعار سال، اظهار کرد: شعار سال محوری‌ترین موضوع سال است که رهبری آن را براساس واقعیات موجود و شناخت راهبردی که از مسائل کشور دارند، انتخاب می کنند.

وی ادامه داد: همه دولت‌ها درباره لزوم مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها و تولید صحبت کرده و شعار داده‌اند اما در جهت رفع موانع برای مشارکت مردم گام‌های اساسی برداشته نشده است. البته مجلس یازدهم قانون تسهیلات کسب و کار را تصویب کرد، اما این قانون در قالب تسهیل صدور مجوز کسب و کار است و حداکثر ۱۰ درصد موانع را رفع می کند. سایر مشکلات از جمله بیمه، مالیات، تامین سرمایه از سوی بانک‌ها که رهبری هم به آن اشاره داشتند، باقی مانده است. یکی دیگر از مشکلات تولیدکننده، تورم و تغییر قیمت هاست. تولید کننده می گوید قیمت مواد اولیه روز به روز افزایش یافته و توان تصمیم گیری و اجرای تولید را ندارد. کنترل تورم و قیمت‌ها لازمه جهش تولید است. امنیت روانی و واقعی سرمایه گذاری  نیز اهمیت دارد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید دستگاه های نظارتی و تصمیم گیر، موانع غیرلازم برای تولیدکننده ایجاد کنند، گفت: در مجلس یازدهم اگرچه تسهیلاتی برای تولید ایجاد شده اما محدودیت های غیرلازم هم ایجاد شده است. اگر قرار باشد بخش خصوصی که ارز دولتی یا ترجیحی دریافت نمی کند، با خیال راحت به فکر تولید باشد، نباید درگیر چنین موانعی باشد که به نظر من غیر لازم است.

پورمختار با اشاره به اینکه کمتر برای رفع مشکلات تولید اقدامات اساسی انجام شده است، تصریح کرد: وقتی موانع تولید زیاد باشد، کسی کمتر ترغیب می شود که به سمت تولید برود  و اگر در این جهت حرکت کند، ممکن است به سمت دور زدن موانع برود و فساد از همین محل شکل می گیرد؛ بنابراین رفع موانع تولید اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به نقش مراکز پژوهشی در دستگاه های دولتی، اظهار کرد: برای شناسایی دقیق مشکلات بخش تولید به مطالعه نیاز است البته مطالعه مراکز پژوهشی نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند و دستگاه های اجرایی هم دنبال اجرای این راهکارها باشند. اگر قانون نیاز است، مجلس قانون را وضع کند و اگر آیین نامه و بخشنامه نیاز است، دولت آن را تهیه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • افتتاح همزمان چند پروژه بهداشتی در شهرستان فیروزکوه