Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از  اداره کل انتقال خون استان تهران انسیه خزعلی امروز در نشستی که در اداره کل انتقال خون استان تهران به منظور حمایت از فرهنگسازی برای اهدای خون بانوان، برگزار شد، افزود: در پویش همگانی زنان برای زنان که در هفته زن با همکاری استانداری ها اجرا می شود اهدای خون بانوان نیز یکی از برنامه ها و فعالیت های عام المنفعه بانوان خواهد بود و قصد داریم این برنامه استمرار یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این جلسه با تاکید بر استمرار حرکات فرهنگی و مشارکت طلبانه بانوان برای اهدای خون خبر از حمایت همه جانبه این معاونت در زمینه ترویج اهدای خون توسط بانوان را داد.

با اهدای خون بانوان هر خانه یک مرکز اهدای خون می شود
همچنین دراین نشست، محمدرضا مهدی زاده مدیر کل انتقال خون استان تهران ضمن تبریک به مناسبت میلاد فاطمه زهرا(س) و هفته زن گفت: باورهای غلط مربوط به کم خونی و مواردی از این دست، نبود مراکز گسترده در سطح شهر و مشکلات و موانع دیگر حضور بانوان را برای اهدای خون کاهش داده است که نبود مراکز سیار و ثابت گسترده در استان تهران بیش از سایر نقاط، نمود پیدا می کند.

وی با تاکید بر این که هر اهدا کننده باید سالم وارد مرکز اهدای خون شود و سالم از آن خارج شود گفت: در مراکز اهدای خون وضعیت کم خونی و سلامت عمومی جسمی بانوان بررسی می شود و در صورت واجد شرایط بودن از آنها خون گرفته می شود.

مهدی زاده مشارکت بانوان در اهدای خون را بسیار مهم بر شمرد و گفت: با اهدای خون بانوان هر خانه یک مرکز اهدای خون می شود، زیرا بانوان در آموزش و انتقال فرهنگ به خانواده و مراقبت از سلامت جسمی آنان نقش مهمی دارند.

وی همچنین با ارائه گزارشی از عملکرد انتقال خون استان پس از شیوع کرونا در دریافت پلاسمای بهبود یافتگان کرونا و عبور از نشیب و فرازهای اهدای خون در همه گیری این ویروس گفت: هم اکنون اهدای خون بانوان به کمتر از ۵ درصد رسیده است و برای گروهی که نیمی از مصرف خون و نیمی از جامعه را تشکیل می دهند مقداری ناچیز به شمار می رود.

افزایش امکانات می تواند به گسترش اهدای خون در میان بانوان کمک کند
در این جلسه رئیس بسیج جامعه زنان کشور ضمن اعلام حمایت همه جانبه این جامعه ازاهدای خون گفت: پس از شیوع کرونا جامعه بسیج بانوان به طور منسجم و متشکل در کل کشور اقدام به اهدای خون جمعی کرد.

مینا بیابانی افزود: تجربه دو ساله اهدای خون این جامعه نشان می دهد نبود مراکز ثابت یا سیار در بسیاری از نقاط شهر ها سبب می شود بانوان امکان اندکی برای اهدای خون داشته باشند و افزایش این امکانات می تواند به گسترش اهدای خون در میان بانوان کمک کند.

وی  مراکز بسیج و مساجد را محل خوبی برای استقرار تیم های سیار  خون دهی دانست و  ضمن اعلام حمایت فرهنگی و رسانه ای از فرهنگ اهدای خون گفت: هفته زن و میلاد با سعادت فاطمه زهرا فرصت مغتنمی است که بانوان اهدای خون خود را آغاز کنند و اهدا کننده باقی بمانند.

الهام خلف عادلی مشاور امور بانوان سازمان انتقال خون نیز ضمن اشاره به نیاز مبرم بانوان بخصوص در هنگام زایمان به خون اهدایی گفت: نیمی از جامعه مصرف کننده خون بانوان هستند و خوب است در شاخص های مشارکت اجتماعی اهدای خون نیز به عنوان یک شاخص مهم در نظر گرفته شود تا بتوان روی آن کار فرهنگی بنیادی انجام داد و در همه جا فرهنگ آن نهادینه شود.

به گزارش ایرنا، انسیه خزعلی امروز(دوشنبه) در پویش «اهدای خون بانوی ایرانی» که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن در سازمان انتقال خون برگزار شد، شرکت کرد.

این پویش با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و سازمان انتقال خون از دوم تا هشتم بهمن ماه در مراکز اهدای خون سراسر کشور انجام خواهد شد.

در تقویم رسمی کشور، ۲۰ جمادی الثانی که مصادف است با سالروز ولادت حضرت زهرا (س) به روز زن و هفته بزرگداشت مقام زن نامگذاری شده است.

برچسب‌ها معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده انسیه خزعلی سازمان انتقال خون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده انسیه خزعلی سازمان انتقال خون معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده انسیه خزعلی سازمان انتقال خون سازمان انتقال خون انتقال خون استان اهدای خون بانوان برای اهدای خون استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۷۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان با اشاره به اینکه معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی تربیتی در جامعه هستند، گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های سند تحول بنیادین تحقق حیات طیبه است، آموزش و پرورش خوزستان با استفاده از ظرفیت‌های خود برنامه‌های گسترده‌ای برای اجرایی سازی این اصل مهم در دستور کار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان عبدالله حبیبی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با جمعی از فرهنگیان نواحی چهارگانه اهواز اظهار کرد: در راستای بزرگداشت مقام معلم برنامه‌ای با حضور معاون وزیر برای تکریم معلمان نمونه و سایر معلمانی که در یک سال گذشته در این زمینه تلاش کردند، برگزار می‌شود؛ همچنین در بازه زمانی ۱۲ الی ۱۸ اردیبهشت و در مناطق و نواحی آموزش و پرورش سراسر استان برنامه‌های متنوعی از جمله دیدار با خانواده شهدا و تقدیر از معلمان نمونه و همچنین تکریم معلمان پیشکسوت در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در یکی از شب‌های این هفته، جشن میدانی برای همکاران به همراه خانواده‌شان برگزار می‌شود و امیدواریم این جشن موجب شود تا مردم، بیشتر متوجه ارزش و جایگاه معلم شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان با اظهار اینکه تحقق جامعه قرآنی منوط به نقش آفرینی معلمان است توضیح داد: یکی از مهمترین اولویت‌های سند تحول بنیادین تحقق حیات طیبه است و بر این اساس آموزش و پرورش خوزستان با استفاده از ظرفیت‌های خود برنامه‌های گسترده‌ای برای اجرایی سازی این اصل مهم در دستور کار قرار داده است. البته مهمترین پیش شرط رسیدن دانش آموزان به حیات طیبه تحقق جامعه قرآنی است و امروز معلمان مهمترین نقش را در نیل به هدف ایفا می‌کنند.

حبیبی اضافه کرد: معلمان تحولی آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی تربیتی در جامعه امروزی هستند و تکریم این قشر می‌بایست به یک اولویت در سطح جامعه مبدل شود.

کد خبر 748491

دیگر خبرها

  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • اولین نشست رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی گیلان برگزار شد
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان و مقابله جبهه کفر برابر حق
  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون